26 април, 2024

Предстои изданието на Robotics Strategy Forum, което ще се проведе като продължение на миналогодишното Robotics Strategy Forum 2019 г. Този път, поради COVID-19 ще е в хибриден формат, както и в англоезична форма, но едно е сигурно – RSF 2020 отново ще събере на едно място държава, бизнес и образование. Целта е да бъдат обсъдени следващите нива технологични предизвикателства пред бизнеса, включително в Централна и Източна Европа.

На 22-ри октомври в София Тех Парк – сграда Инкубатор, от 09 до 17 часа ще бъдат излъчени панелите във Фейсбук и YouTube . Паралелно с това ще има подготвена експо зона за посещение, в сграда Инкубатор. Сред изложителите са FESTO, FANUC, Schneider Electric, Ocado Technology, ABB, и много други. Експо зоната ще бъде съобразена с противоепидемиологичните мерки!

Основни спонсори на събитието са „Фесто“, „FANUC“, и “Schneider Electric България”. RSF 2020 получава подкрепата в лицето на „Американска търговска камара в България“, като институционален партньор. Събитието бива подкрепено още от БСК – Българска стопанска камара, Иновативна София – направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“, ИАНМСП – Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, Експортен хъб България. Домакин на събитието е София Тех Парк.

Детайлно описание на предстоящия форум можете да прочетете в блога на ПАРА. Билети за участие пък, можете да запазите на следния ЛИНК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author