28 март, 2023

Компанията Мусала Софт стана част от официалното откриване на учебната 2020/2021 година в три училища – НПМГ “Акад. Любомир Чакалов”, СМГ “Паисий Хилендарски” и Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации в град Бургас, а представители на компанията направиха специални обръщения и пожелание към учениците за успех през новата учебна година.

„Вие сте вече част от едно от най-желаните училища в България на всички времена. Бъдете горди, направете така, че СМГ да стане още по-добро място благодарение на вас. Очакваме от вас медали през следващите няколко години като лека загрявка за това което следва – вие ще бъдете от най-умните, най-добрите, най-креативните създатели на бъдещето на света.“ – каза Елена Маринова, президент на Мусала Софт по време на церемонията в СМГ за новите попълнения на училището.

Успех през новата учебна година и знайте, че сте направили правилен избор! Бъдете ученолюбиви, създавайте контакти, правете нещата с удоволствие и се забавлявайте!“ – сподели на откриването в НПМГ Делян Лилов, изпълнителен директор на Мусала Софт.

Във видео, отправено към ПГКПИ Елена Маринова, член на Настоятелството на гимназията се обърна към учениците с думите: „Пожелавам ви честит първи учебен ден и една прекрасна учебна година. На зайците – много вдъхновение, попаднали сте в пещерата на Аладин – грабете с пълни шепи. На ветераните – бъдете още по-любопитни, ученолюбиви и успешни. На преподавателите пожелавам безоблачна и успешна година.

Над 1300 ученици започват учебната година в СМГ, като 158 от тях влизат в училището след седми клас, а новоприетите петокласници са 158. В НПМГ учениците са над 1200, а „Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации“ в Бургас стартира с 322 ученици в 3 випуска.

Тагове: , , , , , , , , , , ,
Author