20 април, 2024

В чест на световния ден на емотиконите, 17 юли, Viber обяви, че скоро ще добави “Реакции на съобщенията” в общности. Очаква се това да пренесе “харесванията” в платформата на едно ново ниво и да разшири и палитрата от възможности за изразяване на потребителите си, за да гарантира, че те ще могат да го направят възможно най-полезно в съобщенията си.

За да използват новата функция, потребителите ще трябва просто да задържат иконата на сърце до съобщението и емотиконите “хаха”, “шок”, “тъга” или “гняв” ще се появят като опции. За по-оптимизирано проследяване на реакциите на потребителските съобщения, всеки ще може да вижда не само последната такава, а всички до този момент, в дадената общност. Това става отново като се задържи съобщението и се избере опцията “Данни” – там могат да се видят всички получени реакции.

Viber се ангажира да предоставя възможност на потребителите да се изразяват по възможно най-точния начин. Просто да “харесаш” съобщение със сърце не включваше широкия спектър от емоции, които хората могат да изпитат, когато четат съобщение, и трябваше да направим нещо повече. Функцията “Реакция на съобщение” дава възможност на потребителите да реагират по най-подходящия начин,” споделя Офир Ейял, главен оперативен директор на Rakuten Viber.

Тагове: , , , , ,
Author