19 април, 2024

Вече почти месец протича първото от 2011 г. насам виртуално издание на конференцията HPE Discover, която предоставя мащабна програма и ни показва най-новото от HPE. Повече от 100 лектори и лидери, повече от 150 сесии на 10 различни езика и почти 40 000 участника от над 100 държави. Мотото на HPE DIscover е “Тук сме, за да помогнем”, а ето и кои са основните технологични акценти.

В помощ на бизнеса, HPE представи своите най-нови разработки, сред които е HPE GreenLake. Това е технология, която доставя облачни услуги от следващо поколени в среда по избор – от периферията до облака. Това става гъвкаво, на по-ниска цена е и гарантира постоянно изживяване на клиента. Повече за облачната услуга можете да разберете от сесиите, в които Кийт Уайт, старши вицепрезидент на HPE GreenLake Cloud Services и други експерти, представят продукта и говорят за бъдещето на облачните технологии.

Друго, което бе обявено е софтуерният бранд HPE Ezmeral, предлагащ платформа за контейнери и ML Ops. Ezmeral е софтуерно портфолио за дигитална трансформация на бизнесите, която освен управление на контейнери, включва и AI/ML и анализ да данни, контрол на разходите, сигурност, ИТ автоматизация и операции, задвижвани от AI и предлагани като облачни услуги през HPE GreenLake. На 29 юли, на страницата на форума може да бъде гледана лекция, която ще разкаже повече за HPE Ezmeral, както и за системи с отворен код.

Друго ново е HPE Pointnext Technology Services, което предлага решения за завръщане на работното място в помощ на плановете за по-бързо възстановяване на организациите и осигуряване на непрекъсваемост на бизнеса. Решенията са скалируеми, според мащаба на бизнеса и използват високопроизводителни HPE сървъри в периферията, интелигентна мрежова инфраструктура от Aruba и технологии от партньорската екосистема на HPE. А ето какво предлагат решенията: проследяване на социално дистанциране, вход без допир, измерване на температурата, визуално дистанционно ръководство и добавена реалност, споделяне на информация и сигнали за безопасност на работното място.

Още акценти от виртуалната конференция можете да видите ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,
Author