25 април, 2024

T1 Entertainment & Sports e глобална компания за електронен спорт на League of Legends на Корея, който наскоро спечели деветия си шампионат League of Legends Champions Korea (LCK), Spring Split 2020 LCK. Те обявиха партньорство със Samsung, назовавайки ги за официален диплей партньор.

LCK е базирана в Корея лига и състезание за играчи на популярната онлайн игра, League of Legends. Лигата работи два сезона годишно и е известна с това, че представя жестока конкуренция между играчите. Събитията на LCK записват средно 4,36 милиона зрители на ден, което доведе екипът на T1 да придобие широка популярност след деветата си победа в шампионата.

Samsung представи своите гейминг монитори Odyssey G7 и G9 по време на CES 2020 и по този начин предостави на професионалните геймъри мощен нов инструмент. Новите монитори отговарят на нуждите на професионалните геймъри, като осигуряват кривина 1000R, скорост на реакция 1ms и висока честота на опресняване 240Hz.

Мониторите на Odyssey G7 и G9 включват в себе си осветителна технология на гърба си, която разполага с 52 различни цвята и пет светлинни ефекта, за да осигури футуристична естетика. След като видя как околните светлини вътре в монитора променят цвета си, Чанг-Донг “Canna” Ким каза: “Светлините правят монитора и околната среда да се чувстват по-стилни.

Говорейки за скорошната шампионска победа на неговия отбор, лидерът на екипа на T1 Санг-Хиеок “Faker” Лий каза: „Последните ни мачове се проведоха без зрители на мястото, така че този път не успяхме да прекараме време с нашите фенове, въпреки това с нетърпение очакваме да се съберем отново с всички наши фенове през следващия сезон.” Samsung са публикували видео за партньорството:

Тагове: , , , , , , , , , ,