19 април, 2024

Нашият екип се свърза с г-н Герман ГачевскиCEO и CTO на TSD Services, за да разбере неговата перспектива относно COVID-19 кризата и нейното проявление върху ИТ сектора. Как е протекъл преходът към home office в компанията и въобще – има ли разлика в управлението на екипи в нормално или извънредно положение, предстои да разберем от него.

Но в крайна сметка – ако един екип не среща проблеми в комуникацията и работата по принцип, то пандемията едва ли би се оказала препъни камък във функционирането на компанията. 

За успешно управление на ресурси и добра екипна работа разчитаме в голяма степен на взаимното доверие между хората в компанията, което ни носи положителни резултати. Всичко това продължава да важи с пълна сила и по време на извънредно положение, като сега ни води и мотивацията да поддържаме нормални темпове на работа въпреки ситуацията, както и решеността да се справим с тази ситуация по-бързо заедно, но физически разделени, без това реално да афектира ефективността ни и качеството на услугите, които предоставяме на нашите клиенти”.

Тагове: , , , , , ,
Author