25 април, 2024

IndustryInform създаде специална директория “COVID-19 Помощ”, в която събира и безплатно предоставя данни за всички производители на маски, дезинфектанти и други необходими предпазни материали.

Каталогът е съставен на база публично достъпни отворени данни и обяви, а информацията в него включва контакти, сайтове, дейности и оферти.

Информацията в каталога е полезна и вече се ползва от болници и други медицински заведения. Разбира се, би била от ползва и за всички домакинства и физически лица.

IndustryInform е иновативна услуга – Data As A Service, опростяваща начина, по който собственици, мениджъри и производители получават данни за индустрията и развиват своя бизнес. Платформата предоставя интересни възможности за оптимизиране и разрастване на бизнесите.

Използвайки семантични технологии на mozajka.co, IndustryInform намира, филтрира и организира най-новите данни от индустрията и предлага прецизни възможности за търсене сред всички налични данни за индустрията, като същевременно елиминира ирелевантните резултати. Целта на проекта е да пести ценно лично и бизнес време,  да повиши ефективността и производителността, като се намаляват разходите за качествена, професионална информация.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,