19 април, 2024

Компанията Cloudcart помага на бизнеса да премине онлайн в условия на тежка криза. Платформата позволява на различните бизнеси да стартират онлайн магазин без първоначална инвестиция. “Всеки може да стартира бизнеса си абсолютно безплатно с CloudCart до първите си 1000 лв. оборот. Интуитивният софтуер прави процеса по изграждане бърз и лесен”, поясняват от компанията.

Представители на фирмата допълват още, че консултират своите клиенти и са готови да им дават необходимите напътствия, за да “построят” собствен онлайн магазин.

Позицията на CloudCart е обоснована от глобалната криза, пред която всички сме изправени. “Решенията, които хората и бизнеса в България ще вземат през следващите няколко месеца  вероятно ще оформят живота по света и у нас за години напред. Обявяването на извънредно положение на 13 март и затворените бизнеси у нас означават безброй трудности. Безспорно е, че тежкият удар върху българската икономиката ще има ефект не просто върху печалбите, но и под формата на изпитания от чисто човешко измерение”, поясняват от компанията.

Според експертите, моментът сега е труден, но и същевременно важен да се опитаме да трансформираме своя бизнес и да осигурим неговата стабилност в  онлайн пространството.

В рамките на 3 дни платформата даде решение за справяне с проблемите на 3 малки бизнеса и им помогна да продължат дейността си,  като доставят продукта си до хората.

Така продуктите на първия в София бар за крафт бира – Kanaal, на магазин Art.E  за ръчно изработен порцелан и изкуството на визуалния артист “Mila Lozanova”, бяха качени онлайн, както като жест от страна на CloudCart към тях, така и към хората, останали по домовете си в търсене на справяне със ситуацията. Онлайн магазини в платформата вече са създали редица добре познати брандове.

Тагове: , , , , ,