9 февруари, 2023

Aruba е лидер сред доставчиците на безжични услуги, според оценката на IDC MarketScape Worldwide Enterprise Wireless LAN 2019. В края на 2019 година бе анонсирана новината, че Aruba, компания на Hewlett Packard Enterprise, за пореден четвърти път, е заела лидерска позиция при оценяването на доставчиците на безжични услуги, според доклада IDC MarketScape Worldwide Enterprise Wireless LAN 2019. Копие на целия доклад можете да прочетете тук.

Докладът IDC MarketScape представлява качествена и количествена оценка на характеристиките, определящи способностите на доставчика за настоящ и бъдещ успех в световен мащаб. Изследването оценява възможностите и стратегиите на 11 корпоративни доставчика на безжични WLAN услуги и оценява всеки от тях, въз основа на силните и слабите му страни.

Според проучването, HPE Aruba портфолиото от безжични услуги е изключително гъвкаво, благодарение на възможностите за едновременно локално или облачно управление, интегрираната комуникационна платформа, управлението на сигурността и софтуерните инструменти за анализ. Те са комбинирани така, че да посрещат нуждите на широк спектър от клиенти от среден по големина бизнес до големи компании.

Тагове: , , ,