23 април, 2024

Apple избра най-добрите снимки от iPhone в нощен режим. Потребители по целия свят отговориха на призива да участват във фото предизвикателството, споделяйки своите завладяващи изображения, направени с моделите iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max.

Съдийски състав избра шест печеливши снимки от хиляди по целия свят. Отличените изображения ще бъдат представени в галерия на apple.com и Instagram, и ще се появят на големи билбордове.

Победителите са представители от Китай, Индия, Русия и Испания – те споделят гледни точки за нощни красоти от своите култури.

Съдийският състав включва: Малин Фезехай (САЩ), Тайлър Мичъл (САЩ), Сара Ли (Обединеното кралство), Алекси Ли (Китай), Дарън Сох (Сингапур), Фил Шилер, Каян Дренс, Брукс Крафт, Джон Маккормак и Арем Дуплесис.

Всеки сподели мнение си за това, което прави тези снимки уникални.

Константин Чалъбов (Москва, Русия), iPhone 11 Pro

Фил Шилер казва: „Снимката на Константин е супер-драматично изображение, заснето с нощен режим. Това може да бъде встъпителната снимка на страхотен шпионски филм от студената война. Предизвиква ни с интригуващи въпроси – „Къде е шофьорът? Къде отиват? Защо са спрели тук?

Брукс Крафт казва: Има голямо разнообразие от светлини!

Andrei Manuilov (Moscow, Russia), iPhone 11 Pro Max

Дарън Сох казва: „Удивително добре балансирана композиция, която хвърля толкова много въпроси към зрителя -„ Къде е това? Кой живее тук? “- и може би най-важното -„ Защо прането се суши през нощта? “Като архитектурен фотограф съм привлечен от гледната точка на изображението.

Митсун Сони (Мумбай, Махаращра, Индия), iPhone 11 Pro

Тeйлър Мичъл каза: „ Нямам представа от къде идва тази дълбока наситена червена светлина на дървото. Това е една прекрасна композиция. ”

Арем Дуплесис казва: „Наситеният червен цвят на дървото и земята те пренася в друг свят. В съчетание с небето, това изглежда  като фотосесия от научнофантастичен филм. ”

Рубен П. Бескос (Памплона, Навара, Испания), iPhone 11 Pro Max

Алекси Ли казва: „Възползвайки се от голямо предимство на нощен режим с настройка на експозицията, фотографът засне силуета на група хора на фона на светлината на града. Снимката разкрива красива текстура, снимайки срещу светлината. Простата композиция бързо въвлича аудиторията в история, като същевременно осигурява добро качество на изображението.”

Рустам Шагимоданов (Москва, Русия), iPhone 11

Малин Фезехай казва: „Харесвам как светлините в червените каюти дават усещане за топлина в студа. Слоевете в изображението създават дълбочина и ми дават усещане за студ и топлина едновременно. Това е красиво заснет пейзаж на зимна вечер. ”

Ю “Ерик” Дзанг (Пекин, Китай), iPhone 11 Pro Max

Джон Маккормак казва: „Това изображение представя iPhone в най-добрия вариант. Усещането за  интимност и място в този образ е много добро. Това придава усещането на човек, че е точно там!

Арем Дуплесис казва: „Много реалистичен и вълшебно уловен момент с надигащата се пара и силуетните фигури….

Тагове: , , ,