26 април, 2024

BEST Sofia за десета поредна година ви кани да се включите в едно от най-успешните кариерни събития в Технически университет-София – BEST Engineering Week 2020!

BEST Engineering Week е инженерно състезание, в което студентите ще се срещнат с подходяща за техните интереси компания и ще имат възможността да докажат своите знания и умения в реална работна среда. За целта участниците ще бъдат изправени пред практически казус, който трябва да разрешат в рамките на 1 ден между 24 март и 1 април 2020.

BEST Sofia e част от международната студентска организация BEST – Board of European Students of Technology. 96 локални групи в 33 държави изграждат една от най-добре развитите и прогресивни студентски мрежи. Локалната група при Технически университет- София съществува от 2000 година.
Едни от целите, които си поставя организацията, са както да развива студентите извън лекционните зали, така и да създаде пряка и ефективна връзка между тях и бизнес средата, която ги очаква след университета.

В тазгодишното издание ще се включат Sensata, Gtt, Liebherr, Siemens, Vivacom, DXC Technology, Melon, Melexis, UniCredit Bulbank, Coca-Cola HBC и World Bank.

Регистрацията е безплатна, но местата са ограничени. Кандидатстването за събитието е отворено до 17-ти март 2020 г. включително.

Регистрирайте се сега на https://bew.bestsofia.org/register/

Тагове: , , , , , , , , , , , ,