26 април, 2024

Leanplum грабна поредното отличие в областта на иновациите – компанията е победител в категория „Иновационен мениджмънт“ на националния конкурс „Иновативно предприятие на годината“ 2019 г.. Така Leanplum придобива и правото да използва марката „Високи постижения в иновациите“ на основния организатор на конкурса фондация „Приложни изследвания и комуникации”.

Васил Поповски получава престижното отличие от президента Румен Радев

“Изключително щастливи сме да приемем отличието „Високи постижения в иновациите“ като признание за постиженията нa Leanplum в изграждането и имплементацията на иновативни организационни практики базирани на силна вътрешнофирмена култура и споделени ценности. Като лидер в мобилното маркетингово пространство Leanplum отговаря на едни от най-големите и неразрешени до момента маркетинг предизвикателства и инвестира в развитието на продуктовата и предприемаческа екосистема в България.”, заяви Васил Поповски, вицепрезидент развитие на продукти в Leanplum.

Отличието беше връчено на специална церемония под патронажа на Президента на Република България г-н Румен Радев.

Националният конкурс “Иновативно предприятие на годината” се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг, Еnterprise Europe Network – България и Представителството на ЕК в България.

Leanplum е бързо развиваща се компания и лидер в мобилното маркетингово пространство. С инвестиция в размер на $98 мил. и офиси в София, Сан Франциско, Ню Йорк, Денвър, Амстердам и Сингапур, Leanplum трансформира мобилната ангажираност на потребители от цял свят и ускорява продуктови иновации в области като machine learning, cross-channel automation, 1:1 personalization. Ежедневно Leanplum улавя над 28 милиарда мобилни действия и позволява на световни брандове да създават дългосрочни, пълноценни взаимоотношения със своите клиенти чрез персонализирани кампании в реално време.

Тагове: , , , , ,