25 април, 2024

Днес стана ясно, че Infosys ще си партнира с GEFCO с цел да подкрепи тяхната дигитална трансформация в следващите пет години. Като ключов бизнес и технологичен партньор на GEFCO, Infosys ще спомогне за трансформиране на услугите за управление на бизнес приложения от ново поколение на Групата. 

Infosys, занимаващи се с дигитални услуги и консултации от ново поколение, ще използва своя Live Enterprise Suite, за да помогне на GEFCO да се превърне в “Digital Native” компания с интелигентно и ефективно повишена стойност по веригите. 

Жан-Люк Галзи, Директор „Информационни технологии“, GEFCO, споделя: „Щастливи сме, че започваме нашата дигитална трансформация с Infosys. Дигиталните иновации в сектора на веригата за доставки са от ключово значение, а новото ни партньорство ще спомогне за укрепване на експертния опит на GEFCO и ще донесе добавена стойност за нашите клиенти”. 

Кармеш Васуани, EVP и глобален ръководител на Retail CPG & Logistics, Infosys, каза: „Изключително ценим доверието и ангажираността на GEFCO в партньорството с Infosys по пътя към дигитална трансформация. Ние имаме еднаква визия за „изкуството на възможното“ и ще приложим нашия “Live Enterprise“ подход, за да помогнем за очертаване на нови прагове на производителност и допълнително засилване на пазарното лидерство на GEFCO“.

Тагове: , , , , , ,
Author