24 април, 2024

Най-големият технологичен форум Global Tech Summit и най-успешната академия за разработка на софтуер СофтУни организират серия от безплатни обучения за желаещите да се запознаят с новите професии на бъдещето и да направят своите първи стъпки в програмирането. Лекциите ще се проведат на 10-ти декември в НДК и в тях ще се включи именно основателят на СофтУни Светлин Наков. Събитието е отворено за всички желаещи без възрастови и други ограничения, които имат интерес да потърсят развитие или преквалификация в ИТ сектора. Безплатната инициатива, организирана от тандема Global Tech Summit и СофтУни, се радва на подкрепата на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова.

От 10 до 12 декември, НДК ще бъде домакин на най-големите технологични конференции, провеждащи се в Източна Европа. Java2Days, Codemonsters и AI & Smart Tech, като част от форума Global Tech Summit, ще обединят българското технологично общество и хората, запалени по информационните технологии, ще имат възможността да присъстват на лекциите на някои от най-изявените ИТ специалисти в световен и национален мащаб, работещи за някои от най-големите международни компании като IBM, Oracle, Bosch Software Innovations, REWE Digital, VMware и други.

Освен впечатляващите лектори, обявени на сайта на Global Tech Summit, конференциите ще включват и силна Community зона, в която водещите технологични общности и стартъпи ще присъстват със свои щандове, представящи някои от проектите по които работят. Цялото тридневно мероприятие ще бъде акомпанирано от духа на топ коуъркинг пространствата в България.

Можете да се запишете за обучението, организирано от Global Tech Summit и СофтУни като попълните формата тук.
Конференциите може да посетите с безплатния #ExplorerPass, за който може да се регистрирате тук като изберете опцията #ExplorerPass.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,
Author