19 април, 2024

Apple обявиха ново свое приложение, което ще бъде концентрирано около дивелъпърската общност на компанията. To представлява подобрена версия на досегашната WWDC (Worldwide Developer Center), като в него ще могат да бъдат преглеждани някои от новостите в технологичния свят. 

Съдържанието на приложението ще бъде насочено в четири различни раздела: Discover – за намиране на информация и новини около софтуерна разработка. Videos – тук ще бъдат всички видеа, които преди това са били хоствани от WWDC приложението. WWDC – тук ще присъства информация за технологични събития. Account – тук потребителите ще могат да управляват всичко около своята регистрация. 

Приложението има за цел да фокусира своите потребители около важната за тях информация, която в противен случай може би биха пропуснали в Apple Developer уеб страницата. 

От Apple очакват Developer App-а да удовлетвори нуждите на своята общност, която наброява 23 милиона души по света и по техни данни, дори се разраства значително. От компанията смятат, че техните потребители биха били много по-улеснени и е много по-вероятно да отворят приложение със събрана информация, отколкото своя имейл, в който са получили прес релийз. 

 

Тагове: , ,
Author