20 април, 2024

Както ни стана ясно от темата “Другата технологична България” в трети брой на списание DevStyleR – Пловдив е чудесно място за дългосрочни инвестиции. Ето, че в града целеустремено навлиза и една голяма световна технологична компания – Modis. 

Компанията е глобален лидер в аутсорсинг индустрията и ето, че Пловдив e втория български град, в който Modis ще развиват своите ИТ решения и ще създадат почва да развитие и работа на млади и технологично насочени пловдивчани. 

Като един от водещите работодатели в България, отлично осъзнаваме предимствата за развитието на компанията ни в Пловдив. Залагаме на дългосрочна визия за растеж с акцент върху ИТ аутсорсинг бизнеса на Модис. Планираме тясна съвместна работа с висшите учебни заведения и гимназиите, профилирани в изучаването на чужди езици и ИТ, за да бъдат предоставени на завършващите възможности за развитие в рамките на престижна международна организация,“ споделя Борис Сарабеев, Site Manager, Пловдив, Модис България.

Постигнатите резултати и растежът на бизнеса през последните години станаха повод Модис Бъгария да бъде отличена с редица престижни награди. По-рано тази година организацията бе определена като „Компания на Годината“ на Международните Бизнес Награди, Stevie Awards, които са сред най-уважаваните на световно ниво. Журито, състоящо се от над 250 представители на международни компании, присъди златно отличие на Модис в категория „Бизнес / Професионални услуги“.

През 2019 г. Модис получи и награди за Най-добър Доставчик на Аутсорсинг Услуги на Годината, както и за Най-добра Програма за Допълнителни Придобивки. Компанията се отличава и като един от най-желаните работодатели сред младите хора в България.

В офиса на Модис в Пловдив вече работят близо 70 служители, владеещи английски, френски и немски език, като планът е броят им да достигне 200 души.

Тагове:
Author