19 април, 2024

Номинациите за Годишните технологични награди на Global Tech Summit 2019 вече са отворени. Global Tech Summit – най-голямото технологично събитие в региона с фокус върху разработката на софтуер ще отличи най-добрите професионалисти, екипи и компании от софтуерната индустрия в най-разнообразни категории и още повече възможности. Форумът Global Tech Summit обединява конференциите Java2Days, CodeMonsters, AI&Smart Tech, предназначени за професионални разработчици, ИТ експерти и ентусиасти. Тази година в рамките на форума ще бъдат проведени още финал за стартъп компании от региона на Източна Европа, част от Startup World Cup, както и бизнес инициативата Investment Summit.

Най-добрите ИТ професионалисти и екипи ще бъдат отличени в следните категории: “Софтуерна компания на годината”, “Технологична компания на годината”, “Технологично бизнес развитие на годината”, “Иновативен продукт на годината”, “Изпълнителен директор на годината”, “Най-добър Dev екип” и много други. За пръв път тази година всеки участник може да предложи категория, която не е обявена от организаторите или е твърде специализирана.

По време на церемонията един от ТОП разработчиците, участвали в тазгодишното ни издание на рубриката “Developer On Focus”, ще бъде отличен с приза “Developer on Focus of the Year 2019”.

Новост през 2019 г. е включването на корпоративния сектор, за който са предвидени отделни категории и специални награди.

Формулярът за участие на Global Tech Summit Technology Awards ще намерите на този линк, а крайният срок е 6 декември.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,