16 април, 2024

Toyota сподели концепцията на автомобилното изложение в Токио, в което създаде футуристичен свят, разкривайки второто поколение водородна горивна клетка Mirai, e-Racer и концепцията на Lexus LF-30. Автомобилният производител заяви, че намерението му е посетителите на шоуто „да станат жители на бъдещето с достъп до бъдещото общество за мобилност“.

 

Компанията не влезе в подробности по концепциите, очертавайки такива несъвместими очертания на тях, че изображенията излизат още по-странни, отколкото вероятно ще бъдат. Toyota обаче не можеше да каже достатъчно за електронната метла. Моделирана като метла, използвана от вещици за летене, средството за мобилност представлява сложно понятие. То интегрира хората и машините към нещо ново. Но едва ли ще е програмирано да направим една игра на куидич.

Освен това от компанията представиха и услугата E-Trans, която представлява възможността за „различни хора да могат удобно да бъдат превозвани, като същевременно транспортират многобройни стоки“. Копае се за футуристично злато.

 

Тагове: , , , , , , , , ,