19 април, 2024

Излизането на Mario Kart Tour бе силно очаквано на платформите iOS и Android, и за много хора бе истинско щастие да се насладят на легендарната игра на Nintendo. За други обаче се оказа пълно разочарование.

В деня на официалното пускане на играта за двете платформи, потребителите срещнаха неочакван проблем. Поради големия интерес към Mario Kart, сървърите са се претоварили и не са могли да приемат големия поток от хора, желаещи да играят на телефоните си.

Говорител на Nintendo споделил, пишат Reuters, че е наясно със ситуацията, но нямало какво да се направи на този етап, така че проблемът да се реши моментално, но пък малко по малко ситуацията се подобрява.

В опит за влизане в играта, на потребителите с липса на късмет им се изписвал надпис “The servers are experiencing heavy traffic. Your log-in request will be processed in the order it was received”. Това се случва след като първоначално се очакваше играта да бъде пусната през лятото, но от Nintendo срещнаха забавяне.

Освен това обаче, много от феновете на играта са разочаровани и от липсата на multiplayer. Играта е единствено за single player.

Ето и коментарите на някои от разгневените фенове.

Тагове: , , , , , ,