26 април, 2024

Профил на компанията:

Attraqt е движещата сила, стояща зад успеха на електронната търговия на повече от 300 водещи световни марки, производители и търговци. Платформата на Attraqt предоставя интелигентни услуги като персонализация при търсенето на продукти, навигация на електронни каталози, подобряване на продаваемостта, продуктови промоции, както и гъвкави решения, улесняващи търговията в локален и интернационален мащаб. Модерната технологията на Attraqt се достъпва изцяло чрез модерни програмни интерфейси, интегрира се бързо и лесно (SaaS), и позволява комбиниране с алгоритми на клиента. Attraqt е специалист в областта на електронната търговия, чиито растеж напоследък се засилва от тенденцията за цифровизация на класическите търговски бизнеси.

Глобалната мрежа на Attraqt от сертифицирани партньори за електронна търговия, технологии и интегратори гарантира бързо внедряване при клиенти. Attraqt обслужва редица популярни търговски марки, включително ASOS, Superdry, Harvey Nichols, Paul Smith, Timberland, The North Face и много други.

Екипът ни се мотивира от технологични иновации, решения взети заедно с автентичност, водена от метрики и данни. Ние създаваме за нашите служители, клиенти и партньори работна среда, където директността, доверието и съвместната работа са предпоставки за върхови постижения.

Хората от екипа ни са мотивирани, креативни и бизнес ориентирани, притежаващи разнообразен опит и квалификации. Компанията е с глобално присъствие и може се срещнете с наши колеги в Лондон, Париж, Амстердам, София и Сидни. Ние ценим това, че всеки от нас има уникална гледна точка, идваща от разнообразните култури, към които принадлежим. Това обогатява разбирането ни за индустрията в областта на глобалната електронна търговия. Електронната търговия е нашата професионална страст. Ако това е бизнесът, който ви вълнува, сте попаднали на правилното място.

В Attraqt ценим креативността, произлизаща от разнообразието, където всеки може да се чувства комфортно, да се себеизяви, защото е ценен със своите умения, опит и уникална перспектива.

Лондон, Великобритания Главен Офис
20+ Брой служители в БГ

Технологии:

CORE LANGUAGES

Java, Kotlin, TypeScript/JavaScript, Python, C#

EMERGING TECHNOLOGIES

Kubernetes, Grafana, Prometeus

CORE LANGUAGES

Java, Kotlin, TypeScript/JavaScript, Python, C#

EMERGING TECHNOLOGIES

Kubernetes, Grafana, Prometeus

Работни часове и отпуска
Фиксирани часове
Гъвкави Часове
Годишна отпуска 20 дни
Начин на работа
Офис
Работа от вкъщи
Хибриден
Бенефити
Допълнителна отпуска
Програма за бонус при препоръка
Ваучери за храна и гориво
Насърчаване на активен начин на живот (карти за спорт, свежи плодове в офиса и т.н.)
Допълнително здравно осигуряване
Годишен медицински преглед
Редовни тиймбилдинги
Програма с опции/акции на компанията
Програма за развитие на личностни умения
Програма за развитие на професионални умения

Свържете се с Attraqt:

Тагове: