26 април, 2024

Apple проведе събитие в Steve Jobs Theatre в своя кампус Apple Park, където направи няколко съобщения за идващите продукти. Apple пусна своя нов iPhone. С намаляването на продажбите на iPhone обаче технологичният гигант все повече се фокусира върху други нарастващи продуктови области като услугите си и подразделенията. Дали въобще виждаме наистина нещо ново от Apple?

По време на събитието се представиха продукти и услуги, като списъкът е следният:

  • Три нови iPhone модели
  • Нов смарт часовник
  • Детайли за TV+ и какво ще гледаме там
  • Детайли за Arcade
  • Нов iPad

В края на събитието обявиха Mac OS Catalina. В Catalina Apple ще замени приложението iTunes с три отделни приложения: Apple Music, Apple Podcasts и Apple TV. Също толкова полезна информация е това, че на потребителите на Mac ще им е позволено да стартират приложения за iPad, които могат да изтеглят през Mac App Store и да използват iPad като втори екран, по начин, по който можете да използвате монитор.

Apple също разкри чипа, който ще захранва новите си iPhone 2019. Той носи името A13 Bionic. И както бихте очаквали, компанията не губи време да обяснява, че това е най-мощният, който някога е бил във вътрешността на смартфон – точно както го правят всяка година през последните три години. Но ако се интересувате от живота на батерията, ще искате да обърнете внимание.

Това е накратко.

Тагове: , , ,