25 април, 2024

Най-голямото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2019 ще се проведе на 10 септември в зала Арена Армеец. 150 топ компании ще търсят специалисти сред над 2000 кандидати, които ще посетят събитието, което се провежда под патронажа на Министерство на икономиката и получава подкрепата на редица институции и организации!

Освен среща с работодатели, експото предлага общо 4 тематични сцени – Career Boost, Life and Work Balance, Silicon Valley и Main stage. В програмата организаторите залагат различни лекции, дискусии и уъркшопи за кариерно и личностно развитие. Нетуъркинг зоната събира на едно място лектори и специалисти от България и чужбина, а темите покриват интереса на ИТ специалисти, високи технологии, кариерни съвети, баланс работа – личен живот и други активности.

Ние, от DevStyleR, се вълнуваме също тъй като ще можете да ни откриете на щанд N:123! Какво ще правим там? Ще раздаваме страхотни награди на всички ентусиасти, които се включат в националното ни проучване “Заплатите в софтуерния бранш”. Ако пък просто искате да се сдобиете с нашето списание, елате да си поговорим!

В анкетата ни ще имат възможност да се включат и хората, които са Junior Developers или правят първите си стъпки в ИТ сектора! Напомняме, че проучването има за цел да анализира условията за работа в софтуерния бранш в България и някой от вас ще има възможността да се сдобие със страхотна награда –
Acer Nitro 7! 

Ако пък и вие искате да се включите в проучването, но имате много малко (или никакъв) опит в софтуерния бранш, можете да го направите от тук

Искате ли да се срещнем? Регистрацията за кандидати е напълно безплатна, но задължителна и може да я направите бързо и лесно! А за тези от вас, които нямат да успеят, специална телевизия Career Show TV ще излъчва интересни интервюта в сайта и страницата на събитието във Facebook.

Очакваме ви! A резултатите от проучването очаквайте в следващия брой на списание “DevStyleR”!

 

Тагове: , , , , , , , , , , , ,