16 април, 2024

Време е за ново издание на SBTalks – този път на тема дизайн!

23.05 от 19:00 ч. в Generator (бул. “Черни връх” 47)

В рамките на събитието присъстващите ще разберат какъв е процесът на дизайн и UX в компания, която осигурява регулиран продукт за спортни залагания на над 50 клиента в Европа и САЩ! През изминалата година SBTech разработи опростена вътрешна методология, която обхваща целия работен процес, като осигурява непрекъснато създаване на качествена продукция. Повече за това ще споделят топ дизайнерите на компанията, които летят от Тел Авив и Лондон в София специално за тази интересна среща:

Итън Кохен, Head of UX в SBTech, Tel Aviv

Итън Кохен е ръководител на UX отдела в SBTech. Той е в компанията повече от две години и отговаря за определянето и усъвършенстването на процесите на проектиране на всички продукти, свързани с потребителя. Предишният опит на Итън включва работа като водещ дизайнер в голяма израелска UX компания, където е проектирал широка гама от мобилни и Desktop продукти.

Итън ще говори на тема: „A Design Journey“

Ал Франклъл, Native UX Lead в SBTech, London

Ал Франкъл е технически UX Designer, който се грижи за прескачането на онази пропаст между продукта и технологията. Работата му е фокусирана върху native мобилни приложения, ambient computing и смарт аксесоарите. Ал е водещ UX дизайнер в някои от най-известните марки в Обединеното кралство, в това число MoneySupermarket и The Football Association. Понастоящем той е водещ UX и UI за Native Mobile Apps в SBTech.

Ал ще говори на тема: „Designers Responsibility“

SBTalks са поредица от събития от SBTech, на които професионалисти от компанията споделят своето ноу-хау за различни аспекти на технологиите в сферата на спортните залагания.

Тагове: , , , , ,