УлтраПлей е високотехнологична компания, основана през 2010 година, с амбицията да предложи новаторски подход в онлайн игралната индустрия, като предоставя усъвършенствани софтуерни продукти, фокусирани върху електронните спортове, спортните залози, залозите на живо, онлайн казино и блокчейн технологията.

УлтраПлей е световен лидер в предлагането на онлайн платформа и коефициенти за залагания върху едни от най-популярните електронни спортове – CS:GO, DOTA2, League of Legends, King of Glory и много други, като през 2018-а година бе наградена с 5 награди от международни организации за своите продукти в областта. Клиентите на компанията са едни от водещите уебсайтове за залози върху електронни и традиционни спортове.

Със своя екип от професионалисти, притежаващ богат опит в разработването на продукти и технологични решения за онлайн игралната индустрия, електронните спортове и маркетинга, УлтраПлей се утвърждава като надежден партньор в предоставянето на качествени софтуерни продукти за спортни залози и коефициенти на своите клиенти. 

Тагове: