20 април, 2024

Както знаете благотворителното картинг състезание  #SpoDari DRIVE успя да събере 25 000 лева подкрепа на Сдружение за Деца с Онкохематологични Заболявания! Инициативата, организирана благодарение на DevStyleR и SpoDari, успя да постигне наистина страхотен успех, за което благодарим на всички участници и дарители!

Щастливи сме да споделим, че екипът на DevStyleR също се присъедини към дарението по доста атрактивен начин, като с наша помощ идеята #SpoDari DRIVE се разрасна извън България! Представете си най-счупената кола, която изглежда като оцеляло чудо след ураган… Това е колата, с която нашият отбор се включи в състезанието!

Отборът на DevStyleR в Сан Франциско е съставен от мениджъри и разработчици от водещите тех компании в Силициевата долина, САЩ, които проявиха огромен интерес да подкрепят идеята. Освен щедро дарение, всички те, макар и на друг континент, ще се включат в каузата, като се пуснат на емблематичната писта Тъндърхил в края на май.

Интересното е, че, за да се включи в надпреварата на тази писта, екипът е необходимо да участва с автомобил, закупен за сума под 500 долара. Състезанието е изключително популярно в Щатите, като в него участва и Джей Лено! В момента тече усилена подготовка, за да може купената от екипа Киа Рио (за 250 долара) да се превърне в надежден и сигурен състезателен автомобил, и то края на следващия месец. До момента екипът е събрал 3500 долара за сдружението за деца с ОХЗ. Повече информация за приключението очаквайте в DevStyleR.

 

Тагове: , , , , , , , , ,