20 април, 2024

Огромен интерес към секция “Кариера” на DevStyleR! Секцията се превърна в една от най-посещаваните на нашия сайт, и то броени дни след своето пускане!

Секцията “Кариера” е последното нововъведение на технологичната медия DevStyleR, което събира на едно място най-добрите предложения за работа в ИТ сектора. От скоро на нея можете да откриете и първите ТОП позиции от Questers и News UK, които търсят своя JavaScript Engineer, както и възможността за развитие като Senior JavaScript Developer в UltraPlay.

Какво прави един Project Manager и кога открива време за кафе един DevOps Architect? За тези от вас, които искат да си представят работата на своето бъдещо работно място, сме подготвили и рубриката “Дев” позиция, която разказва за работния ден на специалистите в различните офиси в страната.

Следете секцията за още кариерни възможности от най-успешните компании в сектора. Подготвили сме ви още много видео обяви и не само… Очаквайте скоро примерни тестове и въпроси за интервюта, разговори с водещи HR специалисти в сферата на технологиите и още много интересни авторски материали.

Тагове: , , , ,