23 април, 2024

Сирма Солюшънс е глобален доставчик на комплексни софтуерни решения, системен интегратор и ИТ консултант за различни индустрии. Основана през 1992 г.,  тя е част от Сирма Груп Холдинг АД, която има представителни офиси в САЩ, Канада, Великобритания и Бразилия, за да работи по-ефективно и предоставя професионални ИТ услуги на клиентите, отчитайки специфичните нужди на всеки географски регион.

Компанията има няколко дъщерни дружества, специализирани в различни индустриални вертикали. Ние създаваме софтуер за подобряване на корпоративните или наследени ИТ системи и инфраструктури, добавяйки интелигентни слоеве, като софтуерни приложения и услуги, основани на изкуствен интелект.

Сирма съсредоточава най-новите си разработки в облака, създавайки когнитивна софтуерна екосистема. Нашият софтуер помага на организациите да обработват огромно количество данни и аналитична информация и да извличат ценна оперативна информация от различни източници, лесно да конфигурират гъвкави процеси, използват интелигентно управление на документи, работят в среди за сътрудничество и вземат стратегически решения, подпомагани от изкуствен интелект.

Тагове: ,