25 април, 2024

Като част от международната компания Амадеус, класирана от Списание Forbes през 2018г. в световните топ 10 софтуерни компании, ние се стремим да бъдем водещ доставчик на технологични решения в индустрията за бизнес пътувания.

„И:ФАО България“ ЕООД e ключов развоен център на И:ФАО Груп, основано през 1977г., което разработва специализиран софтуер за резервация и управления на пътувания, и е водещ доставчик на този тип софтуер в Европа. През 2014г. И:ФАО става част от Амадеус, глобален лидер в софтуерните решения за туристическата индустрия в света.

Основният продукт е “cytric”, включващ два модула: за пътувания и отчитане на разходи. Предостяваме услуги за извършване на интерактивни резервации за самолетни билети, хотели, коли под наем и ЖП транспорт за служебни пътувания. Имаме клиенти в повече от 82 държави по света – мултинационални компании, държавни и правителствени институции.

Нашите служители, технология и стремеж към иновации са насочени към клиентите и партньорите ни,  за да начертаем заедно бъдещето на бизнес пътуванията.

Тагове: