20 април, 2024

Fourth е водещ световен доставчик на облачни решения в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. През 2019г. Fourth обедини сили с HotSchedules – доставчик на решения за управление на работната сила и инвентара в ресторантьорството. В резултат на сливането бе създаден първият и единствен по рода си напълно интегриран софтуер с оперативни решения за работната сила и контрола на разходите в областта на ресторантьорството и хотелиерството. Fourth обслужва клиенти по целия свят и от всякаква величина – от единични обекти и франчайз вериги до глобални вериги от ресторанти и хотели.

Комбинираният пакет с решения по модела „софтуер като услуга” (SaaS) включва планиране, работно време и присъствие, проследяване на кандидати, обучение, доставка на инвентар и управление на човешки ресурси, бонуси и възнаграждения. Той вече обслужва клиенти от 120 000 обекта по целия свят и се поддържа от екипи в офиси в САЩ, Великобритания, България, Китай, Австралия и Обединените арабски емирства (ОАЕ).

В България компанията има присъствие от 2015г. В Технологичния хъб в София имаме над 130 специалисти, които разработват уеб и мобилни приложения в облака, използващи Microsoft .NET и JavaScript технологии. Ангажирани сме с постоянното усъвършенстване на всички решения и непрекъснато развиваме технологичния ни стек.

Ние се гордеем с…

  • Уникалната си гъвкава и екипно-ориентирана среда u agile процеси на работа
  • Неограничените възможности за обучение и непрекъснато усъвършенстване
  • Ние сме компания, която революционизира облика на индустрията
Тагове: