25 април, 2024

FFW е дигитална агенция, фокусирана върху създаването на уеб платформи, гарантиращи успеха на клиентите ни и която винаги се движи в крак с дигиталните иновации. Ние осигуряваме уеб разработка на високо ниво, елегантен дизайн и бизнес ориентирани решения и стратегии за своите клиенти.

FFW въплъщава ценностите, които формират истинското приятелство – доверие, искреност и надеждност – именно те стоят в основата на трайните и стабилни отношения с нашите клиенти, сред които са известни брандове като RedBull, Pfeizer, Ferrero, UNESCO, Amnesty International, LUSH Cosmetics, General Electric, Standford University и много други.

В цифри – екипът ни се състои от повече от 420 души, разполагаме се в над 13 страни по света в над 19 офиса, с доставени над 1000 дигитални решения от 2000 г. насам. В България офисите ни до момента са 4 – два в София, и по един в Габрово и Велико Търново. Горди сме с високо-технологичния си, талантлив, креативен, отдаден и продуктивен екип в рамките на страната. Стараем се да създадем на своите Friends From Work/приятели от работа една високо-колаборативна, интелектуално стимулираща и приятелска среда, в която да могат бързо и смело да развиват своя потенциал.

Тагове: