18 април, 2024

DXC Technology възникна през 2017 в следствие на сливането на два корпоративни гиганта в ИТ индустрията – Computer Sciences Corporation (CSC) и Enterprise Services компанията на HPE. New, but not born yesterday – независимо от новото име на бранда, компанията е с дългогодишен опит и традиции – историята ни датира от далечната 1959г.

Глобално 134,000 служители работят за DXC Technology. Техните опит и експертиза позволяват на компанията да напралява уверено своите клиенти в дигиталното бъдеще.

В България, DXC Technology е представена с двете си подразделения Ди Екс Си България ЕООД (софтуерното звено на DXC) и Ентърпрайз Сървисис България ЕООД. Под логото на DXC в страната работят близо 4000 служители разпределени в три офиса – два в София и един във Варна.

Компанията дава възможност за работа и трупане на експертиза в различни сфери на бизнеса с разнообразни иновативни технологии – Cloud computing, Big Data, Digital Transformation etc.

Нашите ценности
Успехът ни се дължи на доверието, което изграждаме у нашите клиенти. Ние работим рамо до рамо с тях за разрешаването на комплексни предизвикателства и създаване на нови възможности.

Нашите ценности са CLEAR:

– Client Focused
– Leadership
– Execution Excellence
– Aspiration
– Results

Ключовите продукти и услуги на компанията са:

  • Разработване на приложения
  • Business Process Услуги
  • Cloud computing
  • ИТ консултиране
  • Cloud съхранение на данни
  • Разработваме и продаваме наши събствени продукти за банковия и застрахователен сектор

 

Тагове: