25 април, 2024

Bosch.IO съчетава пълния набор от умения за консултация и внедряване за предоставяне на IoT и други дигитални проекти, като се фокусира върху сектора на търговията, енергетиката, строителството, промишлеността, потребителските стоки, селското стопанство и мобилността. Bosch.IO разполага с 900 експерти, включително консултанти, разработчици на облачен софтуер, дигитални маркетолози, дизайнери на UX и бизнес модели, архитекти и ръководители на проекти. Различните екипи работят заедно на локации в Германия, България, Испания, Япония, Китай, Сингапур и САЩ, за да обслужват клиенти от цял свят. Възползвайки се от широка база от познания в индустрията и задълбочена софтуерна експертиза, Bosch.IO е доказала своите достойнства в повече от 250 IoT проекта.

Компанията подкрепя и създава отворени екосистеми в сферата на Интернет на Нещата. Тя е активен член на фондацията Eclipse, OSGi Alliance и Industrial Internet Consortium.

Служителите в София са разработчици на IoT и вграден и облачен софтуер. Програмистите в България разработват платформата Bosch IoT Suite и, също така, консултират клиенти и партньори за решения в областта на селското стопанство, интелигентните домове и сгради, енергетиката, мобилността, свързани градове и производството.

Освен разработване на софтуер и решения, офисът в София се състои и от екипи за документация и техническо обучение, специалисти за поддръжка на клиенти, както и център за тестване на софтуер.

Служителите на Bosch.IO често са при своите партньори и клиенти, за да работят с тях по техните проекти за Интернет на Нещата, или като технически съветници и ръководители на проекти.

 

 

Тагове: ,