20 юли, 2024

Предстоящите технологични събития са много разнообразни и интересни. Вижте кои са те:

Java Knights
26 февруари 2019 г. от 18:45 ч. до 20:45 ч. | 1 Business Park Sofia str.

Винаги е време да говорим за Java, нали? Чувствайте се поканени да се присъедините към второто издание на Java Knights. Запазете датата 26 февруари и се пригответе за една велика вечер на вдъхновяващи моменти с Java, крафт бира и приятелски разговори. Ще научите нови неща и ще развиете мрежата си, докато се забавлявате и пиете бира! Всички Java експерти и ентусиасти са добре дошли!

Swift Best Practices – workshop by Paul Hudson at #SwiftSofia
28 февруари 2019 г. от 18:30 ч. до 20:30 ч. | 58 Krum Popov str., Sofia

Пол Хъдсън ще проведе 2-часов WORKSHOP на Swift Best Practices изцяло за архитектурата по време на тази среща #SwiftSofia. Уоркшопът включва dependency injection, extensions, coordinators и др. Пол е автор на Hacking with Swift, Pro Swift, Swift Design Patterns, Testing Swift, Server-Side Swift, Swift Coding Challenges и др. Достатъчно е да се каже, че той много харесва Swift. И кафе. (Но най-вече Суифт.) (И кафе.)

K8S & CNCF Bulgaria February Meetup
28 февруари 2019 г. от 19:00 ч. до 21:00 ч. | 2 Maria Luiza Blvd

Срещата на K8S & CNCF се организира за пореден път. Cloud Native Computing Bulgaria се стреми да обедини потребителите, разработчиците и инженерите на CNCF, за да споделят професионален опит и да обменят идеи в България. Всеки, който иска да сподели опит за: контейнери, Kubernetes, Prometheus и други CNCF проекти е повече от добре дошъл.

Google’s #HashCode 2019 @FMI
28 февруари 2019 г. от 19:30 ч. до 23:30 ч. | James Bourchier Blvd  5

Hash Code е отборно състезание по програмиране на Google, чиято цел е да поощри обмена на умения и да свързва един с друг програмисти, предоставяйки им възможност да работят заедно върху разрешаването на истинско Google инженерно предизвикателство.

Тагове: , , , , , , ,