20 април, 2024

Amazon обяви днес своето споразумение за придобиване на eero, компания, която предлага продукти и услуги за високоефективни, надеждни и прости домашни WiFi системи.

Компаниите са сключили споразумение за сливане, съгласно което Amazon ще придобие eero. Домашните мрежови WiFi системи на eero са силно ефективни и могат за минути да покрият всяка стая на дома на клиента, благодарение на своя надежден WiFi.

„Изключително сме впечатлени от екипа на eero и това колко бързо са успели да измислят WiFi решение, което да кара свързаните устройства да работят“, каза Дейв Лимп, SVP на Amazon Devices and Services. „Имаме обща визия за smart дома и смятаме, че той може да стане още по-достъпен, като се ангажираме да продължаваме да създаваме иновации в името на клиентите (…) От самото начало мисията на eero е да направи технологията в домовете работеща! „, каза Ник Уивър, съосновател и главен изпълнителен директор на eero.

„Започнахме с WiFi, защото това е основата на модерния дом. Всеки клиент заслужава надежден и сигурен WiFi във всяка стая. Присъединявайки се към семейството на Amazon, ние сме развълнувани да се учим и да работим в тясно сътрудничество с екип, който създава бъдещето на домовете, ускорява хода на нашата мисия и свързва Eero системите с още клиенти по цял свят.”

Клиентите могат да персонализират своята eero система, така че тя да посрещне нуждите на техния дом, независимо от формата или размера, те могат да осигурят перфектна стрийминг видео връзка във всяко помещение и честотна лента, от която се нуждаят всички свързани устройства. eero комуникира с облак, за да получава инструкции и актуализации. Това означава, че eero системите се самообновяват и фиксират самостоятелно през цялото време.

Източник: BusinessWire

Тагове: , , , , ,