26 април, 2024

Коледният дух витае около нас още от началото на декември. Екипът DevStyleR предизвика софтуерните компании да споделят коледното си настроение от офиса и резултатите са прекрасни, защото обхващат най-приятното – да си помагаме в коледен уют.

 

Офисът на ScaleFocus в Пловдив вече се радва на украсена елха със златисти и сребристи гирлянди и много коледни играчки. Те ни изпратиха видео, в което украсяват елхата и се забавляват по време на обедната почивка от работния ден. Вижте видеото и се уверете сами:

 

EPAM решиха да организират благотворителен коледен базар, който се проведе тази седмица. Служителите сготвиха по нещо сладко и го донесоха в офиса, като останалите в офиса им си избраха по нещо с идеята средствата да се насочат към благотворителната ни кауза. На този етап са събрали над 500 лв, като сумата постепенно нараства.

 

“Happy Team” на Proxiad се състои от доброволци от всички екипи на компанията, които са се обединили около идеята, че искат да направят офиса още по-приятно за работа място, организирайки събития, инициативи и украсата. Те решиха да случат един Handmade коледен базар. Каузата, около която се обединиха повече от 200 човека, беше в подкрепа превенцията на детското здраве, чрез закупуването на многофункционален апарат за следене на показателите на бебета и малки деца. Сумата бе дарена на организация, по чиято идея се случва проектът „Да дадем шанс на детското сърце“.

Коледният дух е в сърцата на всички!

Тагове: , , , , ,