18 април, 2024

През октомври Women Who Code Sofia ще отпразнува своя втори рожден ден! Българският клон на глобалната организация, насочен към насърчаване на професионалното израстване на жените в ИТ, планира голямо празненство и DevStyleR ще бъде част от празника! 🙂

Главната цел на организацията Women Who Code е развиването на техническите и лидерските умения в жените, като в същото време усилията са с цел промяна на съществуващите стереотипи, определящи инженерството като мъжка професия.

За да се осъществи тази мисия, местният клон вече две години организира ежемесечни безплатни събития за дамите с интерес в технологиите с участие на жени и мъже експерти в различни ИТ области!

На 23 октомври предстои поредното събитие на тема Zero to MVP – All the Tech Decisions с лектор Стефан Вартоломеев. Освен интересната тема, организаторите са подготвили и изненада – именно тогава ще отпразнуват и вторият рождения ден на Women Who Code Sofia.

Като част от празника DevStyleR ще раздава награди – трима от присъстващите ще си спечелят билет за технологичните конференеции за дивелъпъри Java2Days, CodeMonsters и AI&SmartTech!

Елате, за да празнуваме заедно! 🙂

Събитието ще се проведе в Кафе Лондон, бул. Г.М Димитров 16А от 19:30 часа

Тагове: , , , , , , , , , , ,