5 февруари, 2023

ScaleFocus, присъединява 100% от софийското дружество Upnetix към портфолиото си. Компанията, специализирана в професионалните технологии, софтуерното инженерство и дигиталната трансформация,  е една от 50-те агенции в света, сертифицирани за разработка на Google, с фокус върху дигитална устойчиви уеб и мобилни софтуерни решения.

По този повод г-н Пламен Цеков, Изпълнителен директор на ScaleFocus, коментира: „Заедно с екипа на Upnetix, ScaleFocus ще увеличи капацитета и техническите си умения в софтуерното инженерство и дигиталната трансформация. Радваме се да приветстваме в нашето семейство хора, които споделят същите ценности и страст към иновации, просперитет на клиентите и развитие на таланта. С присъединяването на Upnetix, екипът ни ще наброява над 600 професионалисти, които предоставят цялостна консултация, ефективно изпълнение и иновации на своите клиенти. Виждаме чудесна възможност да повишим добавената стойност, която предоставяме на клиентите си, да ускорим растежа си и да се превърнем в една от най-значимите, базирани в ЕС, компании в областта на дигиталната трансформация.“

Изпълнителният директор на Upnetix Радослав Гайдарски споделя по повод присъединяването: „Горди сме и сме развълнувани да станем част от семейството на ScaleFocus. През последните години сме партньори по множество проекти. Заедно създаваме технологични решения с най-високо качество. Като се вземат предвид сходните ценности и мисии на двете компании, присъединяването ни към ScaleFocus е логичната следваща стратегическа стъпка. Убеден съм, че това е класически сценарий на печеливша ситуация, при която клиентите на Upnetix и ScaleFocus ще се възползват от обновено и разширено портфолио от продукти и услуги, а екипите ни ще придобият допълнителни умения. Upnetix ще постигне още по-високи темпове на растеж и ще разшири обхвата на клиентите си, като остане фокусирана върху основните си компетенции. Казано с прости думи – развълнувани сме, че сме тук днес! ”

Тагове: , , , , , , , ,