12 юли, 2024

Nintendo обяви, че най-накрая ще дебютира онлайн услугата за Switch. Платформата, която бе обявена скоро след самия Switch, ще бъде пусната на 18 септември.

В случай, че сте забравили, услугата ще работи основно като Xbox Live или PlayStation Plus. Ще плащате, за да играете определени игри онлайн и да получите достъп до облака.

Така че, ако искате да играете Splatoon 2 или може би ARMS, тогава ще ви трябва. Облакът спестява за тези от вас масивни материали за завършване на запазването на файлове, така че не е нужно да се безпокоите, че са загубени по някаква причина.

Все още няма да получим виртуална конзола, въпреки че компанията ще добави 20 NES игри, заедно с възможността да ги пусне в co-op. Те ще включват Super Mario Bros., Ice Climbers и оригиналната Legend of Zelda.

Но всичко това не е розово. Едно от най-големите разочарования в предложената онлайн платформа на Switch е, че единственият начин да получите гласов чат е очевидно чрез Switch Online приложението. Основният гласов чат бе включен в порта на Fortnite, така че
знаем, че е възможна комуникацията. Информацията за Switch Online все още се отнася за гласов чат само по отношение на приложението, което означава, че Nintendo може да се придържа към тази искрена идея, независимо от по-добрите опции.


Източник: TNW

Тагове: , , , ,