19 май, 2024
 1. World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Най-играната MMORPG (Massive Multiplayer Online Role-Playing Game) игра за всички времена, пусна своето ново издание на 14 август. Милиони играчи очакваха с нетърпение да започнат новото предизвикателство. Според геймърите различното на expansion-а е, че успява да засили разделението между Ордата и Алианса, ясно разграничавайки двата лагера един от друг – смел ход, който WOW до този момент не е поемал по отношение на фракциите.

 2. Far Cry 5

  Месеци преди излизането си, Far Cry 5 вече е забъркан в огромен скандал, свързан със смелия сюжет на играта. Фикционалният регион на Хоуп Кънтри, щата Монтана, е завладян от религиозен култ на име “Eden‘s Gate”. Вие сте в ролята на Шерифа и  трябва да се отървете фанатиците, водени от харизматичния отец Джоузеф. Изглежда, че много хора по света не са съгласни с идеята злодеят да бъде християнин.

 3. The Forest

  Трябва да съберете ресурси, храна и да създадете лагер, ако искате да оцелеете. И ето че скоро едно племе от мутанти ви напада, за да ви изяде… И всичко това във VR – сякаш борбата за оцеляването ви с традиционен сетъп не звучи достатъчно ужасяващо. Идеята на “The Forest” се харесва на много геймъри и заслужено получава място в нашия списък на игрите, с които 2018г. ще бъде запомнена.

 4. Call of Duty: Black Ops 4

  Поредицата Black Ops изследва алтернативна, загадъчна сфера на конфликти още от 2010г., когато Treyarch зададоха начало на поредицата. Собствениците на S4 ще бъдат първите, които ще имат шанса да опитат Blackout Mode: благодарение на изключително ограничената бета сесия, а геймърите на PC и Xbox One ще се наложи да почакат малко повече. Според студиото, Blackout притежава най-голямата карта, създавана до този момент, а играчите ще могат да управляват земни, въздушни и морски превозни средства.

 5. Warhammer: Vermintide II – God of War

  След като размаза и последните богове от древногръцкия пантеон, сега Кратос точи брадвите за членовете на друга митология – скандинавската. В четвъртата част от бруталната PS поредица ще контролираме не само полулегналия (и брадат) Кратос, но и сина му Артеус. Динамиката между двамата ще добави по-дълбока история и герои към формулата клане на богове и фантастични създания.

Тагове: