19 април, 2024

Чат стаите на Reddit са тук. Сякаш не сте прекарали достатъчно от вашето работно време в /r/aww, /r/explainlikeimfive, /r/bestof или /r/SubredditDrama. Сега можете и да чатите с реални redditors в реално време! Да блъскаме F5, за да опресним страницата за коментари, е демоде.

Възможно е вашият любим събредит да няма чат стая. Въпреки че функцията вече е активна в целия сайт, модераторите трябва да се включат в нея. Ако заредите Reddit и все още не сте се отказали от най-новия дизайн на сайта, трябва да видите иконите в горния десен ъгъл на екрана, точно до вашето потребителско име, където се намира опцията за чат.

Събредитите, в които има стаи за разговори, трябва да се показват в списъка “Препоръчани стаи” вляво от прозореца. Кликнете, върху която и да е станция за чат, за да видите пълното ѝ име. Ако сърфирате в някой от събредитите, които проверявате ежедневно, вероятно ще забележите, ако модераторите залепят голям банер с името на стаята в горната част на страницата. Изтеглете интерфейса за чат на Reddit и превърнете лентата в лесен достъп за комуникация.

316Cats: Стаята за разговори е предназначена за хора, които искат да споделят GIF и снимки на котки.

BuildaPCSales: Ако искате да надстроите настолния си персонален компютър или да създадете чисто нов, може да ви помогне да извлечете максимума от бюджета си.

GameofThrons: Приближихме до последния сезон на сериала.

MovieDetails: Ако сте човекът, който забелязва детайлите на филмите, тази чат стая е за вас.

PlayStation, Gamecube, NES, N64: Стаи за феновете на Nintendo Switch, Xbox и PC геймърите.

Разбира се, вече е създаден събредитът, в който хората могат да намерят други активни чат стаи. Просто посетете /r/SubChats, за да говорите с хора със сходни интереси. За да получите бързо скъпоценните камъни от “началната страница на интернета”, има много други интересни стаи, които ще искате да проверите.

Източник: Lifehacker.com

Тагове: , , , , , , , ,