13 април, 2024

За да помогнат на специалистите по маркетинг бързо и лесно да осигурят най-добър оператор за максимално увеличаване на възвръщаемостта на инвестициите в своите мобилни кампании, Oracle Respys представи мрежата за обществен агрегатор на SMS (SPAN). Oracle SPAN е мощно ново приложение за самообслужване в Oracle Marketing Cloud, което улеснява клиентите да намират, поръчват и управляват SMS услуги директно от агрегатора по свой избор.

Мобилнaта ангажираност на потребителите се превърна в основен инструмент в днешната икономика, като съобщенията вече са предпочитан канал за достигане до потребителите. Интегрирането на SMS в маркетингови кампании изисква намиране на мрежа за агрегатор, която съответства на по-широките цели на кампанията. Това често може да бъде труден, отнемащ време и сложен процес. Но SPAN премахва тази сложност, като предоставя леснодостъпно приложение за самообслужване, което позволява на клиентите бързо и лесно да идентифицират агрегаторни мрежи въз основа на региона, цената или маршрута.

Със стартирането на SPAN, всички клиенти на Oracle Respys вече могат да се възползват от SMS, за да достигнат и ангажират клиенти. Новите възможности за маркетинг на SMS се основават на структурата на Oracle Marketing Cloud, която помага на специалистите по маркетинг да конвертират клиенти на различни устройства. В допълнение към новите възможности, Oracle Respys предоставя мобилни маркери с водещи в бранша инструменти като Push, Rich Push, In-App и MMS, за да се свързва с аудитории на различни устройства, за да стимулира ангажираността на клиентите, задържането на вниманието им и увеличаването на приходите от мобилни устройства.

Oracle Marketing Cloud е част от Cloud Suite на Oracle Customer Experience (CX), който дава възможност на организациите да поемат по-интелигентен подход към управлението на опита на клиентите и инициативите за трансформация на бизнеса. Като предоставя надеждна бизнес платформа, която свързва данни, опит и резултати, Oracle CX Cloud Suite помага на клиентите да намалят сложността на информационните технологии, да осигурят иновативен опит на клиентите и да постигнат предвидими и осезаеми бизнес резултати.

 

Тагове: , , , , , ,