20 април, 2024

Zühlke Engineering организира своя първи meet up в София. Компанията работи в сферата на услугите. Тя е партньор за бизнес иновации, като работи по иновативни проекти за своите клиенти, съчетавайки бизнес и технологични компетенции от високо ниво. През април тази година международната фирма откри своя първи клон в страната ни. Тяхното събитие .NET Code Sharing има за цел да създаде интересна дискусия на техническа тематика.

Ивентът ще протече по модела, наложен в Мюнхен и ще даде възможност на българската аудитория да се запознае с гост лектора Kerry Lothrop – един от най-добрите и изявени кадри в IT сферата в Германия. В лекцията той ще сподели с присъстващите своя богат опит и широк спектър от проекти в чужбина. Kerry работи с cloud backends. Той е ръководител на Xamarin User Group във Франкфурт, сътрудник в проекта „MvvmCross“, работи и с гиганта Microsoft. В своята лекция специалистът ще разкаже как приложения, написани на .NET, могат да бъдат изпълнявани на различни платформи. Споделяйки ценни натрупани знания, той ще разкрие повече около проектите, с които се е занимавал, трудността и спецификата на работата, както и възможностите около нея. След лекцията присъстващите ще имат възможността да задават въпроси и да обсъдят всичко, което ги вълнува от IT сферата.

.NET Code Sharing ще се проведе на 21 юни (четвъртък) от 19:00 часа в SOHO Coworking (ул. „Искър“ 4). Входът е свободен за всички ентусиасти, които желаят да разберат повече по темата и да се възползват от уникалнaта възможност.

Тагове: , , , , , , ,