11 декември, 2023

Вижте какво споделиха компаниите за най – изявените си специалисти до този момент

В нашата рубрика “Developer на фокус” всеки път представяме по един специалист, който е номиниран от своята компания и се откроява със своя значителен принос в развитието на фирмата и успешната реализация на нейните проекти. Всеки един от тях се старае да дава всичко от себе си и да се усъвършенства заедно с компанията. Чрез мненията на неговите колеги, с които работят всеки ден ние разкриваме какъв е като професионалист и като личност. В последните 8 издания на рубриката ви запознахме с доста интересни девелопъри. Те заемат позициите Java Developer, Ruby Engineer, Lead Software Engineer, Solution Architect и др. Освен с различните технологични проекти, те се занимават и с разтоварващи дейности като танци, пътуване, плуване и още много различни хобита. Интересен факт е, че предпочитаните от тях музикални стилове са изключително вариативни – от поп до метъл и пънк. Всеки един от тях обича да помага на колегите си и е отворен към нови предизвикателства на работното място. Номинираните личности са от компаниите BULPROS, Software AG, NAXEX, Tumba Solutions, Playtech , Luxoft, Questers Bernstein & Co. и EPAM Systems. Ето кои са те и какво споделиха колегите им за тях:

Валентин Бонев заема позицията Solution Architect в компанията BULPROS. За него колегите му твърдят, че както повечето хора от IT индустрията, така и той, е отворен към всякакви иновации. Извън работата си, Валентин се разтоварва, като слуша различни стилове музика – от руски пънк до класическа музика.

Момчил Станчев, който е Project Manager в Luxoft, е винаги отворен към нови предизвикателства. Здравословната му амбициозност го кара да дава максимума, за да постигне поставените от самия себе си високи цели. Притежава непринуденото отношение, което успешно го поставя много често в центъра на внимание. Усмивката не слиза от лицето му дори и в трудни моменти.

Софтуерният инженер в NAXEX, Емил Славов, приветства новостите, но държи на това първо да ги изпробва. Фен е на столичния футболен клуб ЦСКА, обича да кара ски и любимата му марка за екипировка е Росиньол. Емил харесва да работи с Microsoft и Xiaomi. Почитател е на различни типове музика, но на работното място слуша саундтракове от игри и филми, за да се изолира от околния свят. Според колегите му, той е пример за младите хора.

Ивелин Давидов от Tumba Solutions е iOS Developer в компанията. Разбираемо, любимата му марка е Apple. Ивелин следи редовно новостите в почти всички сфери на технологиите, а колегите смятат за него, че е позитивен, открит и любопитен.

Questers избраха да представят своя Ruby Engineer Мартин Попов. Той е описан като отзивчив човек, който борави много добре с числа. Любимата марка на Мартин е Funding Circle, а в музиката залага на жанра поп.

Самуил Алексов, заемащ длъжността Lead Software Engineer в EPAM Systems Bulgaria, e голям почитател на марката BMW. За него се твърди, че слуша всякакъв тип музика и е отворен към всякакви новости. Трите качества, които са най – подходящи за него според колегите му, са интелигентност, професионализъм и иновативност.

Радослав Гаврилов е софтуерен инженер в Software AG. През свободното си време обича да слуша поп и джаз музика, а също така е и привърженик на испанския футболен гранд Реал Мадрид. Колегите му споделят, че Радослав е оптимист и авантюрист.

Младият Java Developer в Playtech Антоан Стефанов е съобразителен, умен и отговорен към работата си. Той се интересува по – задълбочено от криптовалути и machine learning. Антоан слуша предимно рок и метъл.

Ако и вие желате да номинирате ваш колега да участва в нашата рубрика, можете да ни потърсите: [email protected]

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

img alt

img alt

img alt

img alt

img alt
img alt
img alt
img alt
img alt