25 април, 2024

Ивелин е номиниран заради професионализма си, работата с желание и хъс и огромната доза ентусиазъм.

Представяме Ви Ивелин Давидов, iOS Developer в Tumba Solutions. Той е номиниран от Поли Чернева, Team Associate в компанията. Tumba Solutions e бутикова компания, специализирана в разработката на цялостни софтуерни решения, мобилни и уеб приложения, с портфолио от над десет Fortune 500 компании в медийната и спортната индустрия. Tой е номиниран заради професионализма си, работата с желание и хъс и огромната доза ентусиазъм.

Поли, кого номинирате за “Developer на фокус”?

Заедно с екипа номинирамe Ивелин Давидов, iOS Developer в Tumba Solutions.

Каква е причината да го номинирате?

Ивелин e изключителен професионалист – работи с голямо желание и хъс. Същевременно е и страхотен човек, който подхожда с ентусиазъм както към работата си, така и към различните дейности, в които се включваме.

Опишете неговите професионални и личностни качества.

Не искам да отделям професионалните и личностните качества – Ивелин е всеотдаен, упорит и позитивен 🙂

Разкажете ни повече за него като човек.

Ивелин е много активен и интересен човек. Когато разказвам какво е да си част от Tumba Solutions – група приятели, които са заедно, силни и задружни, винаги си мисля за него и останалите от екипа. Той е част от хората, които всеки ден ме вдъхновяват и ме карат да мисля по какъв начин може да се забавляваме заедно както в офиса, така и извън него.

Можете ли да пресъздадете как протича неговия работен ден?

Когато идва сутрин в офиса, слуша podcasts на различни любопитни за него теми и след закуска се потапя в работния процес. Програмиране, работни срещи, тенис на маса в почивката. Напоследък тренираме всеки ден в офиса и Ивелин е един от хората, които рядко пропускат тренировката.

Какви са предизвикателствата пред него? По какви проекти работи?

Ивелин работи по проект за един от клиентите ни – гигант в медийната индустрия. Основните предизвикателства са свързани с това как да посрещне изискванията на клиента по най-ефективен начин, без да се отрази на креативността в технологичния подход.

Отдаден ли е на работата си? Случва ли му се да помага на свои колеги за изпълнението на техните задачи?

Ивелин е отдаден на работата и това си личи. Когато обсъждаме различни теми и проблеми, той се включва активно. Помага на колегите винаги, когато имат нужда. При организиране на екипни събития той винаги е бил насреща и знам, че мога да разчитам на него.

Ако трябва да го опишете с 3 думи, какви ще бъдат те?

Позитивен, открит, любопитен.

Какви са хобитата му?

Хобитата на Ивелин са разнообразни – от тичане, футбол и гледане на филми до beer and burger tasting. От няколко месеца карането на сноуборд също е едно от хобитата му – заедно с колегите често се организираме и караме ски и сноуборд в планината. Неслучайно името Тумба е връх в Беласица 🙂

Отворен ли е към новости?

Ивелин следи новостите в почти всички сфери на технологиите.

Има ли любима марка?

Apple

Какъв е стилът му?

Определям стила на Ивелин с две думи – готин и свеж 🙂

Тагове: , , , , , , , , , , ,