23 април, 2024

Подзаглавие Всяка година стотици двойки се изправят пред трудния въпрос, какво да подарят на половинките си. Събрахме няколко предложения които да избягвате.

Свети Валентин е един от най-романтичните дни в годината. На този празник двойките изразяват чувства си един към друг с жестове, послания и подаръци един към друг. Често в старанието си да зарадват половинките си, партньорите допускат грешки, които понякога предизвикват негативни емоции, развалящи духа на празника. Подготвили сме ви списък с подаръци, които да избягвате при избора си.

  • Бельо – това е един от подаръците, които е редно да избягвате. Като начало, трудно можете да прецените точния размер на половинката си, което в някои случаи може да доведе до сериозни негативни последици. Ако все пак сте уверени в себе си и искате да вземете точно това, трябва да кажем, че еротичното бельо, както и такова с ваши снимки не е романтично!
  • Кутия с пожелания – всички сме виждали дните преди Св. Валентин, многобройните реклами на кутии пълни с десетки любовни послания за любимия. Някои се вдъхновяват и решават сами да вложат творчество и да си ги напишат, а други залагат на сигурно купувайки си ги готови. “Обичам те” само по себе си е достатъчно стойностно, без да го обявявате по 50 различни начина…или езика…
  • Домашни потреби – идеята на този ден в годината е двойките да си подарят нещо хубаво, да отидат на приятно място и да си кажат колко се обичат. Цялата идея на празника се разваля когато получиш ютия, комплект тигани, чинии, свещи или подобни предмети. Романтиката изчезва мигновено.
  • Чаши – един от най-баналните подаръци. Слагаме го в отделна категория, защото искаме да наблегнем на факта, че отдавна е загубил романтичната си и сантиментална стойност. Чашите със снимки, романтични текстове и любовни форми по-скоро дразнят, отколкото да предизвикат топли чувства.
  • Козметични продукти – всичко, което влиза в тази категория би могло да се възприеме като някаква обида към получателя. А и все пак никой не би се зарадвал на шампоан, четка за зъби, дори и електрическа, душ гел или каквато и да било друга почистваща козметика. Всеки си има вкъщи подобни продукти. Или искате да намекнете нещо?
  • Еротични подаръци – за подобен тип подарък трябва добре да прецените дали е уместно да го дадете на любимия. Артикулите съдържащи многобройни секс пози, изобразени върху карти, зарчета, игри, често вместо да покачат либидото, рязко го свалят.
  • Филмова вечер – Св. Валентин е един от най-романтичните празници. Повечето двойки прекаляват в старанието си да прекарат този ден точно така. Не е необходимо да гледате любовни филми, които не се харесват и на двамата, а и най-вероятно вече сте гледали, докато ядете шоколад и плачете заедно. Звучи като не чак толкова добро прекарване.
  • Карта за фитнес – това е подарък, с който трябва да се внимава. Трябва да сте сигурни, че половинката ви е споменавала, че иска такава карта, интересувала се, коментирала е и с други хора и като цяло сте убедени, че ще и хареса. Ако имате дори леки съмнения, по-добре не я взимайте. Последствията може да бъдат фатални! Никой не иска подарък, с който да му казват, че е дебел.
  • Ваучер – практичен подарък, с който да зарадвате партньора си, без да губите излишно време в търсене на идеалния подарък. Трябва обаче да познавате половинката си добре, защото никой не се нуждае всеки ден от намаление за фризьор, козметик, маникюрист или на каквато и услуга да сте се спрели. Често тези подаръци остават неизползвани, а получателят е разочарован от липсата ви на желание да го зарадвате.

0 Коментари

Напиши коментар