17 април, 2024

Вижте някои от най-често задаваните въпроси, които интересуват мъжете избрали да имат брада.

Мъжете с бради имат определено излъчване, което поражда уважение и авторитет. Един мъж с брада дава много ясна позиция, че той знае и върви по своя път. Благодарение на BRADABRAT, силният пол може да намери полезни съвети и продукти, с които да поддържа външния си вид. Потребителите им са мъже на всякакви възрасти. Често сред клиентите им има и жени, които купуват продукти за половинките си, бащите си и всички представители на мъжкия пол от обкръжението си.

Вижте някои често задаваните въпроси, които интересуват мъжете избрали да имат брада.

Кое масло е най-подходящо за стимулиране растежа на брадата?

Характеристиките на включените масла в нашите продукти, стимулират растежа на вече поникнала брада и заздравяват косъма. С масажните движения при нанасянето на маслото бива изчистен излишният себум, който запушва космения фоликул и пречи за нормалния растеж на космите, т.е.маслата може да се използват и за набола брада.

Кой продукт ще сгъсти брадата ми?

За сгъстяването на брадата е нужно време и търпение, тъй като тя не расте с еднаква дължина отвсякъде, но все пак тук има и фактори като възраст, ген и начин на живот.

Каква е разликата между маслата и балсамите?

Основата при маслта много наподобява човешкия себум, секрет на мастните жлези, който запазва космения фоликул активен. В този смисъл маслата подпомагат космите да израснат безпроблемно и да бъдат здрави. Ще я поддържат чиста, защото имат силно изразени антибакериални, антисептични и дезинфектиращи свойства. При маслата разликата е в ароматa.

Балсамите за брада са стилизиращ продукт. В тях има ланолин и пчелен восък, които помагат за прибирането на стърчащите косми и стилизирането на брадата. Подходящо е за бради с дължина над 1см. Разликата при балсамите е също в аромата!

Може ли маслата и балсамите да се комбинират?

Балсама и маслата може да се комбинират и използват повече от веднъж на ден, тъй като са натурални. Желателно е да се нанасят след баня, на добре почистена и суха брада.

Какво количество трябва да слагам?

Количеството зависи от дължината на брадата. Слагате няколко капки (от 2 до 5) върху пръстите си и ги разтривате, за да загреете и активирате маслата. Нанасяте от долу нагоре с въртеливи движения, за да достигне до кожата под брадата и после заглаждате с ръце или сресвате с гребенче. Не забравайте и мустаците! За най-добри резултати нанасяйте винаги след душ, на леко влажна или подсушена с кърпа брада. Не нанасяйте на мокра брада! Не е хубаво да се прекалява с маслата! Брадата не трябва да е прекалено мазна!

С какво мога да измивам брадата, което да не вреди на косъма и кожата?

Измиването е основата и първата стъпка в грижата за брадата и кожата.

Създадохме сапун за брада и тяло, ръчно направен с активен въглен, лечебна черна кал от Мъртво море и най-добрите и чисти растителни масла. За разлика от обикновените сапуни, които могат да лишат брадата от нейните естествени масла и да оставят кожата Ви суха и сърбяща, сапун “Карбон” ще почисти брадата и кожата отдолу, без да я раздразни. Активният въглен е легендарен в отпушването на порите, при акне, премахва мръсотията и мъртвите кожни клетки от най-горния слой на кожата, което води еластична, мека, и лъчезарно здрава кожа. Черната кал от Мъртво море съдържа органични вещества, смесени с богат минерален състав и соли от морето. Подобрява способността на кожата да абсорбира влагата и в последствие да изглежда освежена и здрава. Калта намалява напрежението в мускулите, подобрява циркулацията на кръвта, облекчава симптоми, като зачервяване и напукване. Дълбоко почиства, подходяща е за лечение на акне, екзема и проблемна кожа.

Тагове: , , ,

0 Коментари

Напиши коментар