19 април, 2024

TRАDOLOGIC – компания отдадена на благотворителност

TRADOLOGIC е водеща компания в разработването на софтуерна платформа за Финтек индустрията, предлагаща иновативни решения за бизнеса. Ние управляваме най-големият R&D център в сферата на Финансовите технологии. Нашата екипна работа е насочен към увеличаване и утвърждаване на успеха на нашите бизнес партньори, чрез осигуряване на стабилна технологична среда за тяхната дейност.

Нашият забележителен технологичен напредък бе признат на множество световни изложения и конференции. TRАDOLOGIC е носител на многобройни награди, включително за иновативни решения и стабилност на платформата.

Компанията, освен лидер на пазара е и изключително отдадена на различни благотворителни инициативи. TRАDOLOGIC е социално отговорна компания заради хората, които работят тук – изключително отдадени на различни каузи. Благотворителните инициативи винаги са били неизменна част от нашето ежедневие. Само през изминалата година бяха предложени и подкрепени от нашите колеги над 10 кампании, някои от които са за хора в нужда, а други за спортни каузи. Най-успешна за нас беше последната ни инициатива за Коледа, с коята подкрепихме Сдружение „Операция плюшено мече“ и събрахме средства и закупихме неща от първа необходимост за Защитено жилище в Червен Бряг.

Почувствахме се истински удовлетворени, когато видяхме усмивките по лицата на тези млади хора живеещи в центъра за настаняване. Това ни прави изключитно доволни от работата ни върху проекта. Някои от останалите инициативи, които подкрепихме през изминалата година са: Благотворителен базар на Мартеницата, закуска с палачинки напавени от Hope Restaurant, училища ESPA и техните кампании и също така през 2017 година продължихме да подкрепяме Спортен клуб Атлетик и баскетболният им отбор.

За следващата година сме планирали дори по-амбициозни акции, като ще вземем участие в множество събития с екологична насоченост. Опазването на природата е една малка мисия за нас, а рециклирането на отпадъци в офиса е само малка част от нещата, които правим за околната среда.

2018 година е специална за TRADOLOGIC, компанията бележи своята 10-та годишнина и смятаме подобаващо да отбележим случая със значимо благотворитено събитие. Ще продължим да бъдем амбициозни, вярващи в успеха и отдадени на каузата или както е казал Марк Твен – „След 20 години ти ще бъдеш по-разочарован от това, което не си направил, отколкото от нещата, които си направил. Затова опъни платната, напусни сигурното пристанище, улови вятъра! Изследвай! Мечтай! Откривай!“

 

Тагове: , , , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар