25 април, 2024

International House Sofia e международна школа която ви кани на 23.01.2018г. на безплатен демо урок.

Безплатен ДЕМО УРОК с IH Sofia, за да се запознаете с модерните ни техники на преподаване. Саймън Харис ще Ви помогне да говорите английски, като роден език.

Датата е 23 януари (вторник), а часът от 18.30 – 19.30ч., Нивото В1/В2, Адресът е бул. Ситняково 39А (срещу Сердика мол).

Моля, запишете се предварително за демо урока на: телефони 0890 291 111 / 0899 937 129 и/или e-mail: [email protected]

Езиков център International House Sofia е част от международна езикова школа International House World Organization (IHWO) – с офиси над 60 страни, 165 000 курсисти годишно и 65-годишна история в преподаването на чужди езици по света.

Работим само с висококвалифицирани чуждестранни учители, които преподават на родния си език.

Всички те притежават CELTA / DELTA Кеймбридж сертификати за преподаване на чужденци, както и богат международен опит. Като естествени носители на езика, те обогатяват речника ви и помагат в усвояването на автентичното произношение и интонация в изцяло чуждоезикова среда.

IH Sofia предлага езикови курсове за деца и възрастни. Специализираме и във фирмени обучения за професионалисти, подготовка за изпити на ученици, както и индивидуални уроци по английски и други модерни езици.

Като част от международна школа, ние използваме модерна методология на преподаване, съвременна учебна система, интерактивно обучение в компактни групи с индивидуално внимание към всеки курсист. Всички успешно завършили курса ученици – получават международно признат сертификат.

Езиковият център преминава ежегодни проверки за качество от директорите на IHWO и участва активно в създаването на редица учебни системи за курсисти, сред които „Headway”, „Cutting Edge”.

Тагове: , , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар