20 април, 2024

Включете се в състезанията по планинско бягане Витоша Рън 2017 и Осогово Рън 2017 и спечелете страхотни емоции и награди. Състезанията са подходящи за всички спортни ентусиасти в добра форма и здраве.

Осогово Рън 2017 ще се проведе на 6 август 2017 г. Състезанието е по планинско бягане и колоездене и е организирано от Община Кюстендил, туристическо дружество Осогово и сдружение Маратон.

Маршрутът на състезанията започва от площад Велбъжд в центъра на Кюстендил, преминава покрай стадиона до Студен кладенец и по черен път през Бегбунар до ФИНАЛА – връх Руен. Цялата дължина на трасето за планинско бягане е 26 км, а за колоездене – 29 км.

Витоша Рън 2017 е състезание по планинско бягане, което ще се проведе на 26 август 2017 г. То е организирано от Столична община, Фондация София и Сдружение Маратон. Маршрутът, който изминават участниците в състезанието започва от Южния парк, преминава през бул. Черни Връх и Драгалевци и завършва с преход през Голи връх и Платотo до Финала. Цялата дължина на трасето е 17.5 км.

Участници в състезанието са хора между 15 и 75-годишна възраст като единственото условие, на което трябва да отговарят е да бъдат в психическо и физическо здраве. По време на събитието се изготвя класация, като за първите трима от всяка категория има медали, както и материални подаръци, а награждаването се извършва на сцената до хижа Алеко.

По време на събитията се изготвя класация, като за първите трима от всяка категория има медали, както и материални подаръци. Класирането и награждаването се извършва индивидуално на връх Руен, по реда на финиширане, отделно за бегачи и колоездачи.

Тагове: , , , , , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар