16 април, 2024

Специални йога, зумба, фитнес консултации и много други интересни занимания  ще съпътстват технологичния форум Global Tech Summit, благодарение на атрактивните треньори и фитнес експерти от Pulse Fitness & Spa –  най-голямата и бързо развиваща се верига лайфстайл клубове в Източна Европа.

Тази година освен интересното и качествено съдържание на форума, софтуерните разработчици присъстващи на Java2Days и CodeMonsters, ще имат възможността да се раздвижат с различни лайфстайл активности през свободното време на форума.

Екипът на Pulse Fitness & Spa ще се погрижи за тонусa и отличното настроение на посетителите в специално създадените кътове за спорт.

Pulse Fitness & Spa e най-голямата и бързоразвиваща се верига лайфстайл клубове в Източна Европа с над 30 000 активни членове. До този момент на територията на България за по-малко от 4 години се построяват 7 клуба, като експанзията продължава.  Различното при клубовете е че нямат нищо общо с каквото и да е място, което българският потребител е виждал и ползвал досега. В Pulse ще откриете всички екстри, които един лайфстайл клуб от световна класа предлага – над 200 броя последна генерация фитнес уреди, просторни зони за различен тип тренировки, десетки видове безплатни групови занимания, обучени персонални и групови треньори, иновативни технологии като електрофитнес и 3D fit скенер, просторни съблекални, басейни, огромни паркинги, ресторанти, автомивки и още толкова много! Pulse е много повече от фитнес зала – уелнес клуб, мястото на което се постига по – добро състояние на тялото и духа.  В комплексите  на клубовете, ще откриете най – луксозните спа центрове в страната.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар